k

Newsletter

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Follow us

Search

  • No products in the cart.

Banketbakkerij Rotterdam maar dan anders

 

Wij zijn een banketbakkerij die zich onderscheid door het grote aanbod aan producten. Daarnaast wordt alles altijd vers bereid en kan je in onze bakkerij plaats nemen om jouw bestelling op te eten. Neem jij ze liever mee naar huis? Dat is natuurlijk ook helemaal goed. Er is wat dat betreft bij ons erg veel mogelijk! Wist je dat al onze recepten Engels zijn? Geniet van een traditioneel Engels ontbijt of kies juist een vegetarisch broodje met avocado. Wij weten dat het lastig kan zijn om een keuze te maken, zeker als je onze menukaart hebt bekeken. Begin je al te watertanden, maar kan je nog steeds geen keuze maken? Niet getreurd want daar hebben wij ook een oplossing voor, namelijk de beste high tea van Rotterdam. Hier krijg je allerlei ambachtelijke hapjes op jouw bord geschoven. In zo’n high tea zitten heerlijk vers bereide broodjes en vanuit de patisserie de meer luxe en zoete hapjes zoals cupcakes. Wij vinden het belangrijk dat wij ieder mens gelukkig kunnen maken met goed eten, vandaar dat wij kiezen voor een assortiment waar iedereen zich in kan vinden.

 

Banketbakkerij Rotterdam

De duurzame banketbakkerij van Rotterdam

Wij zijn een enorm milieuvriendelijke bakkerij. Dat wil zeggen dat we zo weinig mogelijk gebruik maken van plastic. En als we dat wel doen dan maken we gebruik van de gerecyclede vorm. De doosjes waarin jouw lekkernijen worden vervoerd zijn bijvoorbeeld honderd procent recyclebaar. Daarnaast kan je zelf het milieu steunen door een herbruikbare koffiebeker of katoenen tas te kopen. Wel zo makkelijk als je langskomt en je bestelling mee wilt nemen of gewoon even een koffie to go wil halen. Wat het nog leuker maakt is dat je met die koffie to go beker iedere keer 50 cent korting krijgt. Je koopt wat van ons maar krijgt er dus ook een hele hoop voor terug! En niet alleen jij, maar ook de aarde. En daar worden wij dan ook weer blij van.

Kwaliteit is belangrijk bij banketbakkerij Rotterdam

Wij hebben al eerder genoemd dat we alleen verse producten serveren. Dat is niet voor niks, want wij willen jullie alleen van het allerbeste laten genieten. Daarnaast streven we naar de beste kwaliteit aan recepten. Daarom zitten er ook geen geur, kleur- en smaakstoffen in onze ingrediënten. Dat is gezonder voor jou en voelt beter voor ons. Die ambachtelijke producten maken wij niet allemaal zelf. Wij hebben namelijk een samenwerking met onder andere: SUE, Man Met Bril Koffie en het Vlaamsch Broodhuys. Door deze gebundelde, talentvolle krachten kunnen wij de klant dagelijks voorzien van alle versbereide producten.

You don't have permission to register