k

Newsletter

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Follow us

Search

  • No products in the cart.

High Tea Rotterdam met een Britse twist

Bij Crumble & Sass wordt enkel gewerkt met verse, huisgemaakte producten. Wij zijn een banketbakkerij en patisserie in één, omdat wij luxeproducten verkopen in onze winkel en eetcafé en er ook bestellingen geplaatst kunnen worden voor zowel kleine als grote feesten in en om Rotterdam. Deze producten vinden veelal hun oorsprong in de Britse keuken. Hou jij dus wel van een goed Engels ontbijt? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dat het vooral Britse gerechten zijn, betekend niet dat jij bij ons alleen de traditionele ‘sausage and beans’ kan krijgen. Er is namelijk zoveel meer wat wij vers voor jou kunnen bereiden.

High Tea Rotterdam

High Tea Rotterdam met een groot vegan assortiment

Wij onderscheiden ons door het grote assortiment vegan lekkernijen, want we beseffen dat steeds meer mensen hier behoefte aan hebben. Die behoefte willen wij graag bevredigen. En hoe! Bekijk vooral eens de menukaart met ons heerlijk ruime assortiment, wij beloven je dat je direct zin krijgt in een ambachtelijk broodje, taartje of koekje. Naast een lekkere lunch of een kopje koffie met wat lekkers, kan je ook een uitgebreide high tea doen bij ons. Wij zijn een van de weinige eetcafés waarbij je alles ook thuis kan laten bezorgen. Dus heb jij wat te vieren en doe je dat liever vanuit huis? Neem dan vooral even contact met ons op! Door ons ruime aanbod zal niemand te kort komen en daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met allergieën en andere speciale wensen.

 

High Tea Rotterdam afhalen of binnen neerploffen

Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis kan voelen. Daarom is onze winkel ook ingericht als een gezellig eetcafé. Wanneer jij met jouw vrienden een gezellige high tea wilt doen, zoeken wij een mooi plekje voor je uit. Zodat jullie in alle rust met elkaar kunnen genieten van alle lekkere hapjes. Alles wordt vooraf met degene die reserveert besproken. Het is daarom altijd aan te raden om van tevoren te bellen of te reserveren via de website, dit kan 24 uur van tevoren. Na het reserveren kan je ervoor kiezen om bij ons binnen neer te ploffen of jouw high tea bestelling af te halen. Geen zin in een high tea? Het is ook mogelijk om gewoon wat te eten of drinken, ook daarin is ruime keus. Flexwerkplekken zijn ook aanwezig. Wij hebben een aparte plek waar jij rustig met je laptop kan zitten onder het genot van een kop koffie. Maak het jezelf vooral gemakkelijk, wij ontvangen iedere gast met open armen.

You don't have permission to register