k

Newsletter

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Follow us

Search

  • No products in the cart.

De Britse patisserie in hartje Rotterdam

 

Een Britse patisserie in Nederland? Hoe dat is ontstaan vraag jij je nu vast af. Onze eigenaresse is fan van Engeland of beter gezegd van het eten daar. En oké, natuurlijk ook wel een beetje het land zelf. Ze is er vaker een paar keer per jaar geweest om inspiratie op te doen voor haar inmiddels opgerichte droom. Een patisserie in combinatie met een banketbakkerij en eetcafé in Rotterdam. Zodat jij al je bestelde lekkernijen snel mee kan nemen, maar ook in alle rust op kan eten bij een sfeervol ingericht eetcafé. Het is niet alleen voor de snelle lunches, maar ook voor de koffiedrinkers en harde werkers die een plekje zoeken om zich terug te trekken. Wanneer je niet kunt kiezen is er de mogelijkheid voor een high tea en ja dat is ook hier in Rotterdam. Wij staan altijd open voor jouw wensen, dus bel gerust op met jouw vragen. Samen vinden we de antwoorden en graag zien we jou daarna tevreden in onze gezellig zaak Crumble & Sass. Hier kan jij jouw bestelling ophalen of ter plaatse nuttigen.

 

Patisserie Rotterdam

De beste vegan granola bij patisserie Rotterdam

 

Naast allerlei luxe zoete hapjes, hebben wij ook de beste verse vegan granola van Rotterdam te koop. Deze kan je op locatie bestellen in de vorm van een ontbijt of lunch en wij verkopen hem ook in de winkel in een handzaam zakje. Wij merken dat het steeds populairder wordt en daar spelen wij graag op in. In supermarkten is het niet altijd verkrijgbaar en honderd procent eerlijk weergeven. Tegenwoordig worden ingrediënten weleens mooi verpakt en blijkt het uiteindelijk niet zo gezond als je eerder dacht. Wanneer je het bij Crumble & Sass koopt, weet je wat je in huis haalt. Het staat uiteraard op de verpakking en anders zijn wij altijd bereid jouw vragen te beantwoorden. Wij streven naar gezond en voedzaam eten en willen daar ook transparant over zijn en blijven.

De geschiedenis van patisserie Rotterdam herhaalt

Achter de gepassioneerde eigenaresse gaat een rijke geschiedenis schuil. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan zeggen ze dan. Wij willen uitstralen dat de kleine ondernemers juist nodig zijn. Mensen vinden het al generaties lang prettig om ambachtelijk te kunnen eten. De mens is een levensgenieter en eten is daar een zeer belangrijk onderdeel van. Crumble & Sass hoopt jou ook nog vele jaren te mogen blijven verblijden met hetgeen dat verse huisgemaakte producten teweegbrengen. Namelijk een klein stukje geluk! Want eten doe je samen en daardoor creëer je weer herinneringen. Bovendien gaat liefde door de maag en wij bieden jou graag dat stukje liefde. Hopelijk tot ziens bij de Engelse bakkerij in hartje Rotterdam. 

You don't have permission to register